Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των αγροτών που παραμένουν στους δρόμους και προειδοποιούν ακόμη και με αποκλεισμούς εθνικών οδών, δηλώνοντας δυσαρεστημένοι από το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Σε όλα τα άλλα μέτωπα που εκφράζονται από την Πρωτοβουλία για την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Κινήματος, οι επικεφαλής της συγκεντρώνονται σήμερα, Παρασκευή στον Πλαταμώνα Πιερίας προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Στο μέτωπο της Θεσσαλίας, οι αγρότες αποφασίζουν που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον κόμβο της Νίκαιας θα συνεδριάσουν την Κυριακή προκειμένου να αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

Στη Δράμα, ένα νέο αγροτικό μπλόκο προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα. Είναι αυτό των πατατοπαραγωγών του Κάτω Νευροκοπίου οι οποίοι παρέταξαν τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση Οχυρού.

«Τους ικανοποιούμε ένα-ένα τα επιμέρους αιτήματά τους, γιατί να συνεχίσουν να κλείνουν τους δρόμους;» ήταν το ερώτημα που διατύπωσε από την πλευρά του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη και αφού είχε ενημερωθεί για τη δυσαρέσκεια εκ μέρους των αγροτών σχετικά με τις κυβερνητικές παροχές.