Συνεχίζεται η κακοκαιρία, αφού σήμερα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της χώρας. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Αναλυτικά:

Στην Αττική θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως από το μεσημέρι και μετά με πιθανότητα για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά, αλλά ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Ύφεση των φαινομένων προβλέπεται από το απόγευμα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.