Νέες φωτογραφίες των συλληφθέντων της Κοζάνης έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.  
Τα χτυπήματα στα πρόσωπα των τεσσάρων νεαρών είναι σοκαριστικά, ωστόσο η Ελληνική Αστυνομία τα χαρακτηρίζει ως... φυσιολογικά από τις συμπλοκές σώμα με σώμα που προηγήθηκαν της σύλληψής τους. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, « επιβεβαιώνεται η ύπαρξη συμπλοκής στο πεδίο, από τις καταθέσεις τις προφορικές, τις μαρτυρίες των μαρτύρων, τις φωτογραφίες που ελήφθησαν στην Α.Δ. Βέροιας, κατά την προσαγωγή των συλληφθέντων (όπου εμφανίζονται τα πρόσωπα τους όπως ήταν τον χρόνο που μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση).

Αναλυτικά: Η σύλληψη έλαβε χώρα περί την 12:50 ώρα περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας. Οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00-13:05 ώρα.

Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα. (Αρχείο1 & Αρχείο 2)

Το Τ.Α. Βέροιας προσπάθησε ανεπιτυχώς αρχικά να αποστείλει τις φωτογραφίες στην Δ.Α.Ε.Ε.Β. την 13:30 ώρα μέσω του υπηρεσιακού e-mail. Οι φωτογραφίες απεστάλησαν τελικά στη Δ.Α.Ε.Ε.Β. μέσω πάλι του υπηρεσιακού e-mail περί την 13:45 ώρα».

Σχετικό θέμα: «Από πάλη σώμα με σώμα τα τραύματα των συλληφθέντων στο Βελβεντό» (Βίντεο και φωτό)

Νίκος Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να θεωρεί με το ζόρι «βασανιστές» τους αστυνομικούς