Κλειστές θα παραμείνουν προσωρινά την Κυριακή κεντρικές οδοί στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής ποδηλατοδρομίας για τον Διαβήτη, που θα διεξαχθεί κατά τις ώρες 11.00 έως 13.30.
Αναλυτικά, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Λ. Βασ. Αμαλίας , σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
- Λ. Συγγρού, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Βούρβαχη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
-Ηρώδου Αττικού , στο τμήμα μεταξύ της οδού Ακακιών και της Λ. Βασ. Κων/νου.
-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
-Ριζάρη, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
-Μελεάγρου, στο τμήμα μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.
-Κλεάνθους, στο τμήμα μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.
-Ακαδημίας, στο τμήμa μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.
-Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ρηγίλλης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Σταδίου, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αμερικής και της Πλ. Συντάγματος.
-Αρδηττού, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.