Πέντε ως έξι άτομα που συμμετείχαν στη διπλή ληστεία στον Βελβεντό φαίνεται πως διέμεναν τα δύο προηγούμενα βράδια της σύλληψής τους σε δύο τρίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου «Αργώ» στην οδό Δημητριάδος στο κέντρο του Βόλου, όπου από το πρωί η Αντιτρομοκρατική διεξάγει έρευνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο δωμάτια νοικιάστηκαν από τον συλληφθέντα Δημήτρη Πολίτη με πλαστά στοιχεία ταυτότητας, που ανήκει σε έναν 20χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης και σε αυτά έμεναν τουλάχιστον πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι νεαροί κουβαλούσαν τσάντες και σακίδια. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν μαρτυρίες και στοιχεία από τις κάμερες στο σημείο αυτό προκειμένου να συνθέσουν τις κινήσεις των δραστών και να βρουν στοιχεία για τα οχήματα που χρησιμοποίησαν.

Επίσης πηγές αναφέρουν ότι κάμερα κλειστού κυκλώματος έχει καταγράψει πως το ασθενοφόρο – μαϊμού, που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία στο Βελβεντό, ήταν σταθμευμένο για μερικές ημέρες στον Βόλο.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ παρουσίασε χθες το πόρισμα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με το οποίο τα τραύματα των τεσσάρων συλληφθέντων είναι αποτέλεσμα της συμπλοκής με τους αστυνομικούς κατά την επιχείρηση σύλληψής τους.