Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία στο πλαίσιο της εκστρατείας με σκοπό την αγωγή και πρόληψη του σακχαρώδους διαβήτη διοργανώνει σήμερα Κυριακή (10/02) ποδηλατοδρομία με αφετηρία το Ζάππειο Μέγαρο. Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν.
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 11.00 έως τις 13.30.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τις ώρες 11:00 έως 13:30, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

α) Λ. Βασ. Αμαλίας , σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
β) Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
γ) Λ. Συγγρού, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Βούρβαχη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
δ) Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
ε) Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
στ) Ηρώδου Αττικού , στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Ακακιών και της Λ. Βασ. Κων/νου.
ζ) Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
η) Ριζάρη, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
θ) Μελεάγρου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Ησιόδου και της Λ. Βασ. Κων/νου.
ι) Κλεάνθους, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Βασ. Γεωργίου Β΄ και της Λ. Βασ. Κων/νου.
ια΄) Ακαδημίας, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Κανάρη και της Λ. Βασ. Σοφίας.
ιβ΄) Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ρηγίλλης και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
ιγ΄) Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
ιδ΄) Σταδίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Αμερικής και της Πλ. Συντάγματος.
ιε΄) Αρδηττού, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της Λ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
ιστ΄) Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία στις ανωτέρω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.