Νέα διάσταση στα δεδομένα της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ δίνει μία νέα μαρτυρία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα το «ΒΗΜΑ», αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης τη νύχτα της 14ης Ιανουαρίου περιγράφει τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του ως εξής:

«Είδα μπροστά μου δύο ντυμένους με μαύρες φόρμες να κινούνται στο στενό πεζόδρομο απέναντι από τα γραφεία της ΝΔ. Στάθηκα και τους κοίταξα αποό μία απόσταση 20 μέτρων. Μόλις με έιδαν κοντοστάθηκαν  αφού δεν περίμεναν να έχουν έναν άνθρωπο ακριβώς απέναντί τους και στο πεδίο βολής τους. Ο πρώτος που είχε ύψος περίπου 1,65 σήκωσε το καλάσνικοφ για να χτυπήσει. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο δεύτερος που είχε ύψος περίπου 1,80 σήκωσε ρουκετοβόλο και δοκίμασε να ρίξει. Το είδα καθαρά να το φέρνει στον ώμο του. Όμως δε μπόρεσε να ρίξει τη ρουκέτα γιατί ήταν πολύ πλάγια. Τον εκτοξευτήρα της ρουκέτας τον είδε μία κοπέλα που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά τους όταν προσπάθησαν να διαφύγουν».

Στο απόσπασμα της πιο σημαντικής μαρτυρίας που αποκαλύπτει το «ΒΗΜΑ» αναφέρεται: «Υπολογίζω την ηλικία των δραστών περίπου στα 30-35 χρόνια. Μόλις οι δύο άνδρες είδαν ότι κάποιοι κατάλαβαν την κίνησή τους δε στάθηκαν στο σημείο ώστε να είναι ακριβώς απέναντι από τα γραφεία της ΝΔ και να έχουν τη δυνατότητα να το χτυπήσουν με μεγάλη ευκολία. Έμειναν περίπου 10 μέτρα πίσω, κάτι που μίκρυνε τη γωνία βολής. Η μεταξύ τους απόσταση ήταν 3 με 4 μέτρα. Μπροστά ήταν αυτός με το καλάσνικοφ.....Έριξε μία σύντομη ριπή κάθετη προς τον πάνω όροφο. Εκείνη την ώρα πίστεψα πως θα εκτοξευθεί και η ρουκέτα. Είδα τον εκτοξευτήρα στον ώμο του.... Δεν έγινε όμως τίποτα γιατί φαίνεται πως ο δεύτερος δεν μπορύσε να σημαδέψει καλά από τόσο πλάγια».