Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας σπείρα που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στη Σαλαμίνα. Συνελήφθησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη Σαλαμίνα δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 40 και 27 ετών και μία Ελληνίδα ηλικίας 47 ετών, μέλη της σπείρας. 
 
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω είχαν συστήσει από διετίας εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε βάρος ενοίκων οικιών και διαρρήξεις σε οικίες και καταστήματα στη Σαλαμίνα. Οι δράστες έμπαιναν στα σπίτια παραβιάζοντας τις πόρτες εισόδου και με απειλή μαχαιριών ή πιστολιού απειλούσαν τους ενοίκους και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.   

Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξακριβώθηκε ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει επτά ληστείες και 18 διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα στη Σαλαμίνα.  

Σε έρευνα που έγινε στην οικία των δραστών, καθώς και στη κατοχή τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές καθώς και κινητά τηλέφωνα, μία καραμπίνα, ένα κυνηγετικό όπλο τύπου FLOBERT, ένα πιστόλι REPLICA, ένα περίστροφο κρότου, μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, δύο αναισθητικά σπρέι, μαχαίρια, 255 φυσίγγια, 51 βεγγαλικά, πλήθος εργαλείων και εννέα ναρκωτικά δισκία.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.