Τη σκυτάλη από τους φορείς του Αγίου Νικολάου πήραν σήμερα οι φορείς της Ιεράπετρας για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους μετά το χθεσινό συλλαλητήριο.
Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας δεν το βάζουν κάτω και επισκέπτονται σήμερα την Αθήνα για την προώθηση των αιτημάτων τους, που έχουν να κάνουν με το Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ, αλλά και την υποβάθμιση του νοσοκομείου, σύμφωνα με το cretalive.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τους δύο βουλευτές Λασιθίου κ.κ. Πλακιωτάκη και Δερμιτζάκη, το δήμαρχο Σήφη Αναστασάκη, τον καθηγητή του ΤΕΙ κ. Κοπανάκη και εκπροσώπους φορέων, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου στις 16:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενημέρωση για συνάντηση σε άλλο υπουργείο. Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας αναμένουν το αποτέλεσμα από τη σημερινή επίσκεψη στην πρωτεύουσα για να καθορίσουν την στάση τους, ενώ δεν αποκλείεται συμμετοχή τους στην κατάληψη της ΔΟΥ που θα γίνει από τους κατοίκους του Αγίου Νικολάου.