Αμετακίνητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι αγρότες στα μπλόκα που έχουν στήσει σε διάφορες περιοχές της χώρας.
 
Στον κόμβο της Κουλούρας επί της Εγνατίας οδού, οι ροδακινοπαραγωγοί παρά τη συνάντηση που είχαν με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμο Χαρακόπουλο, εμμένουν στις θέσεις τους, έχοντας το βλέμμα τους στραμμένο στην Αθήνα, όπου συνεδριάζει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο των αγροτών σχετικά με τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.  
 
Στο μεταξύ, στον κόμβο της Νίκαιας επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι θα αποφασιστεί εάν θα προχωρήσουν σήμερα οι αγρότες της χώρας σε κλείσιμο των εθνικών οδών για μία ώρα το μεσημέρι.    

Στο Νομό Θεσσαλονίκης μπλόκα υπάρχουν στα Πράσινα Φανάρια (περιοχή αεροδρομίου) και στην Χαλκηδόνα.  

Στις Σέρρες, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, οι αγρότες από το μπλόκο που έχει στηθεί στην κομβική διασταύρωση του δημοτικού διαμερίσματος Λευκώνα, πρόκειται να κλείσουν την εθνική οδό από τις 2 το μεσημέρι και για μία ώρα.  

Οι αγρότες του μπλόκου των Κερδυλλίων, επί της εθνικής οδού Σερρών-Καβάλας, πρόκειται να κλείσουν το δρόμο για μία ώρα από τις 2.30 το μεσημέρι.Στο μεταξύ, παραμένει το μπλόκο στο Ροδολίβος, του δήμου Αμφιπόλεως στις Σέρρες.  
 
Οι αγρότες σε Δράμα και Καβάλα παραμένουν στα μπλόκα που έχουν στηθεί στην εθνική οδό Καβάλας -Δράμας στο ύψος της κοινότητας Λυδίας, στο κόμβο της Χρυσούπολης επί της Εγνατίας οδού στη Μαυρολέκη,στη διασταύρωση Κοκινογείων και στο ύψος Οχυρού στο Κάτω Νευροκόπι.  

Σε Έβρο και Ροδόπη, οι αγρότες έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους έξω απο το εργοστάσιο της Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Φέρες και στον κόμβο Καλλίστης, επί της εθνικής οδού Κομοτηνής - Ξάνθης.  

Στην Αχαΐα οι αγρότες προχωρούν καθημερινά σε ωριαίο αποκλεισμό στον κόμβο Κάτω Αχαΐας της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, όπου ο αριθμός των παραταγμένων τρακτέρ έχει ανέλθει πλέον σε 250, όσο και στη θέση Κουρλαμπά, της Εθνικής Οδού Πατρών-Τριπόλεως ("111"), όπου υπάρχουν γύρω στα 20-25 τρακτέρ.    

Αμετακίνητοι στο μπλόκο της Μαραθιάς παραμένουν οι αγρότες της Ηλείας, στη νέα εθνική οδό Πατρών- Πύργου.  
Στο χορό των κινητοποιήσεων έχουν μπει και οι αγρότες της Κρήτης. Στον κόμβο των πεζών βρίσκονται οι αγρότες του Ηρακλείου, ενώ στα Χανιά προχωρούν σε αποκλεισμό του κόμβου στην περιοχή Μεγάλα Χωράφια, πάνω στην εθνική οδό.