Κινητή καλλιέργεια κάνναβης ήταν το αυτοκίνητο 42χρονου έμπορου ναρκωτικών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων να μεταφέρει 242 κιλά, τα οποία προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος, το οποίο είχε εκμισθώσει από εταιρία ενοικιάσεως και βρήκαν στο χώρο των αποσκευών και της καμπίνας των επιβατών, 220 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 242.940 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 42χρονου, συνελήφθη και ένας 46χρονος που βρισκόταν στο σπίτι και ο οποίος, όταν κατάλαβε ότι θα γίνει έλεγχος, προσπάθησε να καταπιεί μικρή ποσότητα ναρκωτικών που είχε στα χέρια του!

Οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, κατασχέθηκαν. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς, εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Πηγή: ipeirotika.gr