Συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή η κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις ακόμα και στην Πάρνηθα.
Συγκεκριμένα αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα και χιόνια στα ορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Αττικής. Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πάνω από τη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, θα σημειωθούν σήμερα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί. Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό ασθενείς.