«Ξεσπάθωσε» ο πρώην Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς εναντίον της πολιτικής ηγεσίας, κάνοντας λόγο για «τυχάρπαστα κομματικά όργανα του καθενός», τα οποίοι διαχειρίζονται τις κρίσεις, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε πυρά και εναντίον του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, τον οποίο κατηγορεί ότι «άδειασε» τους στρατιωτικούς μπροστά στις κυβερνητικές πιέσεις.
Για κομματικούς «οι οποίοι δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους, ή έγιναν υπουργοί λόγω του μπαμπά τους» κάνει λόγο ο πρώην αρχηγός του του ΓΕΣ κ. Ζιαζιάς σε συνέντευξη που έδωσε στο onalert.gr , επισημαίνοντας ότι «τις κρίσεις δεν μπορούν να τις χειρίζονται τυχάρπαστοι, ούτε τα κομματικά όργανα του καθενός», ενώ υποστηρίζει ότι αυτός που πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο είναι ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα ο κ. Ζιαζιάς κατηγόρησε των Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκο για συμβιβασμό στις αφόρητες πιέσεις της κυβέρνησης και τον κάλεσε «να βγει μπροστά» και να συναντήσει τον πρωθυπουργό για να του εξηγήσει την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκονται οι στρατιωτικοί.
TAGS