Σχετικά βελτιωμένος θα είναι σήμερα ο καιρός, ωστόσο από το βράδυ αναμένεται νέα επιδείνωση από τα δυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στην Ατττική, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές από αργά τη νύχτα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Νεφώσεις με ασθενείς βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Στην Ατττική, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές από αργά τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αναλυτικά:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Στη Θράκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 10 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Καταιγίδες κυρίως το βράδυ στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο κατά τόπους η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από αργά τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 2 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Αργά τη νύχτα θα βρέξει στη δυτική Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες ενώ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά τοπικά αυξημένες. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.