Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες.  
Αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.   

Λίγες νεφώσεις παροδικές αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.       
 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ   
Λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά τις πρωινές ώρες με γρήγορη, ωστόσο, βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.   

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ   
Λίγες τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 με βαθμιαία εξασθένηση και το βράδυ νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι έως 12 βαθμούς   

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ   
Γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.   

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ   
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς.   

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ   
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια και βαθμιαία εξασθένηση . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα νότια δυτικοί τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.