Σε απεργιακό πυρετό κινήθηκαν σήμερα οι μεγάλες πόλεις της περιφέρειας. Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη για τα δεδομένα συμμετοχή.
Πάτρα

Στην Πάτρα οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, έξω απο το Εργατικό Κέντρο.

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου, ενώ ΑΔΕΔΥ και πλειοψηφία του Εργατικού κέντρο είχαν σημείο συνάντησης την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Κρήτη

Κομφούζιο επικράτησε στην εθνικό οδό της Κρήτης την οποία απέκλεισαν οι κάτοικοι του Λασιθίου στη θέση Σεληνάρι.

Οι συγκεντρωμένοι που έφτασαν με κάθε μέσο από όλες της περιοχές του Λασιθίου, απέκλεισαν την Εθνική και έκαναν πορεία προς την Περιφέρεια Ηρακλείου.

Με δύο συγκεντρώσεις, μια από το Εργατικό Κέντρο Χανίων και το Νομαρχιακό Παράρτημα της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία της δημοτικής αγοράς, και μια από το ΠΑΜΕ στην πλατεία 1866, εργαζόμενοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις με αφορμή τη γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί από τα συνδικάτα με αιτήματα που αφορούν την ασφάλιση, τη φορολογία, την πρόνοια, τις συντάξεις και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Μετά και τις δυο συγκεντρώσεις, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν δύο διαφορετικές πορείες στους δρόμους των Χανίων.

Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν και αγρότες οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους ζητώντας τη λήψη μέτρων για στήριξη του εισοδήματός τους δηλώνοντας αντίθετοι και στη φορολόγηση της αγροτικής γης.

Αργος


Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου βρέθηκαν συγκεντρωμένοι από νωρίς το πρωί αγρότες με τα τρακτέρ, στελέχη του ΠΑΜΕ αλλά και πλήθος εμπόρων και της τοπικής κοινωνίας.

Λαμία

Εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, άνεργοι, μικρομεσαίοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στη Λαμία και πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης.

Δράμα

Με τη συμμετοχή αγροτών και την παρουσία τρακτέρ και αγροτικών μηχανημάτων από τα τρία μπλόκα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και το συλλαλητήριο στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Οι αγρότες, με τα τρακτέρ, απέκλεισαν τον κεντρικό δρόμο της Δράμας που οδηγεί στην πλατεία Ελευθερίας, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκίνητων στο κέντρο της πόλης.