Διαψεύδει η ΕΛΑΣ την καταγγελία της Χρυσής Αυγής ότι χθες το βράδυ αστυνομικοί εισέβαλαν στα γραφεία της στην Ανάβυσσο και συνέλαβαν ένα μέλος του κόμματος.
Η ΕΛΑΣ από την πλευρά της αναφέρει πως μετά την καταγγελία του συνδικαλιστή, ο διοικητής του οικείου αστυνομικού τμήματος, μαζί με την αναγκαία δύναμη, πήγε εξωτερικά των γραφείων και χωρίς να εισέλθει στους εσωτερικούς χώρους, ενημέρωσε για το περιστατικό βουλευτή του κόμματος, ο οποίος εμφανίστηκε ως υπεύθυνος της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην περιοχή έφθασαν ενισχυτικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και δυο διμοιρίες ΥΑΤ και ΥΜΕΤ, προκειμένου μετά το πέρας της εκδήλωσης και εφόσον αναγνωρίζονταν από τον παθόντα οι συμμετέχοντες στο συμβάν, να προσαχθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο παθών από τα 25 περίπου άτομα που εξήλθαν από τα γραφεία και ελέγχθησαν στο σημείο, δεν αναγνώρισε το άτομο που τον χαστούκισε, παρά μόνο έναν από τους συμμετέχοντες στο συμβάν, ο οποίος και προσήχθη.
Στην έγκληση που υπέβαλε δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του προσαχθέντα, παρά μόνο του αγνώστου που τον χαστούκισε.