Άγιο είχε το απόγευμα της Τρίτης υπάλληλος του Δήμου Πάτρας, ο οποίος σώθηκε ως εκ θαύματος έπειτα από φοβερό τροχαίο, στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση την Αθήνα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών αφού κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση όταν προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που έχει τοποθετηθεί λόγω των έργων που εκτελούνταν στο δρόμο.

Όλα συνέβησαν όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή. Το αυτοκίνητο ακολούθησε μία τρελή πορεία και καρφώθηκε με δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό. Όλοι πίστευαν ότι ο οδηγός θα ήταν νεκρός όμως εκείνος σύρθηκε έξω από το αυτοκίνητο έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και τα χέρια!


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αιγίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αξιοσημείωτη ήταν και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά των μελών της δημοτικής αρχής της Πάτρας οι οποίοι στο άκουσμα της είδησης για το τροχαίο του δημοτικού υπαλλήλου προσπάθησαν αμέσως να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Πηγή: patrastimes.gr