Βροχερός, αλλά ζεστός προβλέπεται ο καιρός, αφού σήμερα Πέμπτη θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές και οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Αναλυτικά:

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας από το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από το απόγευμα είναι πιθανό να εκδηλωθούν καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.