Από 1η Μαρτίου, θα ξεκινήσουν οι διακοπές νερού από την ΔΕΥΑΡ, σε όσους καταναλωτές δεν έχουν εξοφλήσει μέχρι τότε τις υποχρεώσεις τους.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΡ, επισημαίνοντας τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ απεφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της Επιχείρησης, οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές να τις ρυθμίσουν. Οι αιτήσεις μπορεί να υποβάλλονται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Η ρύθμιση είναι ευνοϊκή και θα ισχύσει μέχρι 28/2/2013. Για περισσότερες πληροφορίες στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης καθώς και σε όλα τα παραρτήματα των Δημοτικών Διαμερισμάτων. Πληροφορίες: κυρία Ρεουλλά Πάντιμη τηλ. 22410-45334 ή κύριο Παρασκευάς Ιωάννης τηλ. 22410 45371.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση ακινήτου που ενοικιάζεται, για την μη πληρωμή του κόστους υδροδότησης από τον ενοικιαστή, την ευθύνη έναντι της ΔΕΥΑΡ την έχει ο ιδιοκτήτης. Επίσης οι πάσης φύσεως οφειλές προς την ΔΕΥΑΡ δεν παραγράφονται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από την 1η Μαρτίου 2013, η ΔΕΥΑΡ θα ξεκινήσει τις μαζικές διακοπές υδροδότησης σε όσους οφείλουν ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Πηγή: rodiaki.gr
TAGS