Γιατρός έγραψε τη συνταγή σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

Γιατρός έγραψε τη συνταγή σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στα Γρεβενά...
Γιατρός του τοπικού νοσοκομείου συνταγογράφησε τα φάρμακα ασθενούς του πάνω σε... ψηφοδέλτιο των περασμένων βουλευτικών εκλογών!

Το περιστατικό περιέγραψε στο Star-FM 933 ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Σιάτιστα Θοδωρής Πεσνίκας ο οποίος είδε τη συνταγή πάνω στο ψηφοδέλτιο με τα ίδια του τα μάτια.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Πεσνίκας, ενώ περίμενε στην ουρά του Κέντρου Υγείας στα Σιάτιστα για να γράψει κάποια φάρμακα, εμφανίστηκε ένας νεαρός με μια συνταγή στα χέρια. Την ώρα που ρωτούσε όσους περίμεναν στην αίθουσα αναμονής αν υπάρχει σειρά, κάποιος από τους παρευρισκόμενους παρατήρησε πως κρατούσε στα χέρια του ένα ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. «Τι κρατάς εκεί; Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ;» τον ρώτησε έκπληκτος για να εισπράξει ένα χαμόγελο και την απίστευτη απάντηση πως ο γιατρός του είχε γράψει τη συνταγή πάνω στο ψηφοδέλτιο καθώς είχαν τελειώσει τα λευκά χαρτιά!

Η συνταγή, σύμφωνα με τον κ. Πεσνίκα έφερε κανονικά τις σφραγίδες του γιατρού και ο νεαρός είχε έρθει στο Κέντρο Υγείας προκειμένου να περαστεί και ηλεκτρονικά.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο