Τουλάχιστον 12 άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής κατά την διάρκεια επιχείρησης της Αστυνομίας στην Πυλία και την Τριφυλία Μεσσηνίας. Πρόκειται για μέλη δύο διαφορετικών εγκληματικών ομάδων, στα σπίτια των οποίων έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες χασίς και μια χασισοφυτεία… εσωτερικού χώρου!

Η επιχείρηση εκτελέστηκε ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές από την Καλαμάτα μέχρι τους Γαργαλιάνους, με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ασφαλείας Καλαμάτας, της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην περιοχή της Τριφυλίας συνελήφθησαν επτά μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων ένας σεσημασμένος διακινητής ναρκωτικών.

Στην περιοχή της Πυλίας, όπου συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της δεύτερης οργάνωσης, κατασχέθηκαν ενάμισι κιλό ακατέργαστης κάνναβης και μια μεγάλη φυτεία με περισσότερα από 90 δενδρύλλια που οι δράστες καλλιεργούσαν με τεχνητό φωτισμό μέσα σε σπίτι. Οι δύο οργανώσεις δρούσαν ανεξάρτητα, αλλά ένας ακόμη συλληφθείς –ο 12ος- ήταν μέλος και των δυο. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί.


Πηγή: protothema.gr