Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αλλά και παγετό νωρίς το πρωί κυρίως στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 15 στην Ήπειρο, από -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 6 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, ενώ στη θαλάσσια περιοχή νότια της Πελοποννήσου θα επικρατήσει ανατολικό ρεύμα με ένταση 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις και ψύχρα το πρωί, στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση. 

Ηλιοφάνεια με περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αρκετό κρύο τις πρωινές ώρες, στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr