Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός κρατουμένο των Φυλακών Φελλίου να αποδράσει από το νοσοκομείο των Γρεβενών, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Πρόκειται για Αλβανό, κατηγορούμενο για ναρκωτικά, ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας μετήχθη από τις φυλακές Κορυδαλλού στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών.

Εκεί, σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμπατριώτες του, μέσα στο κελί όπου κρατείτο, και γι' αυτό μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο της πόλης.

Χθες το βράδυ, ο κρατούμενος, σε κατάσταση αμόκ, με το πρόσχημα ότι θέλει να κάνει μπάνιο, επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά τους φρουρούς του. Ακολούθως, αφαίρεσε ένα σιδερένιο κομμάτι από το κρεβάτι νοσηλείας, με το οποίο έσπασε το παράθυρο του θαλάμου, και στην προσπάθειά του να αποδράσει, έπεσε σε τάφρο που υπήρχε κάτω από το σημείο εκείνο.

Εξωτερικοί φρουροί και περιπολούντες αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν, ενώ παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο των Γρεβενών, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, καθώς τραυματίστηκε από την πτώση.