Κρήτη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο που πραγματοποιείται εκδήλωση της Χρυσής Αυγής
Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2013, 14:09 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:44

Κρήτη: Τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο που πραγματοποιείται εκδήλωση της Χρυσής Αυγής


Τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο "Belvedere", όπου εξελίσσεται η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - «Βλέπουν» έναν ή και δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη - Ηρεμία, προς το παρόν,στη Χερσόνησο - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας - Περίπου 20 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου.

Τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στο χώρο του ξενοδοχείου "Belvedere" έλαβε το Cretalive λίγο πριν τις 12.00. Ο άγνωστος ενημέρωσε για την τοποθέτηση εκρηkτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο όπου εξελίσσεται η συγκέντρωση της "Χρυσής Αυγής". Αμέσως ενημερώθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου για τις απαραίτητες έρευνες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, στη Χερσόνησο θα βρεθούν την Κυριακή oι Βουλευτές Γιάννης Λαγός και Ηλίας Παναγιώταρος, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στο ξενοδοχείο Belvedere, στις 11:00, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της τοπικής οργάνωσης του κόμματος. Θα μιλήσουν επίσης τα στελέχη Σταύρος Καρεφυλλάκης, Παύλος Κτιστάκης και Οδυσσέας Πατεράκης.

Με δεδομένη την προ μηνών επεισοδιακή επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη στην ίδια περιοχή, η αστυνομία λαμβάνει έκτακτα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα ίδια παρατράγουδα. που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 17:00, προγραμματίζεται αντιφαστική συγκέντρωση στα Λιοντάρια στο Ηράκλειο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Πηγή: Cretalive.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ