Την ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών απολειστικά για τα παιδιά των Ελλήνων, προκειμένου να συνεχιστεί «η Διάπλαση των Πάίδων» προανήγγειλαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Λαγός.


Σύμφωνα με τους ίδιους, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί που θα ανοίξουν με ευθύνη της «Χρυσής Αυγής» θα δώσουν τη δυνατότητα σε ελληνικές οικογένειες , που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, να έχουν εκεί τα παιδιά τους.

Ακόμη ανέφεραν ότι θα συνεχιστούν και τα μαθήματα ελληνικής ιστορίας για τα παιδιά προκειμένου, όπως είπαν, τα ελληνόπουλα να μάθουν την πραγματική ιστορία της χώρας.

Παράλληλα εξαπέλυσαν επίθεση στην Αριστερά υποστηρίζοντας ότι, «για 38 χρόνια τα μηνύματα που έφταναν στα παιδιά μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία ήταν με στόχο την παραχάραξη της ελληνικής ιστορίας» στοχοποιώντας για αυτό μερίδα εκπαιδευτικών.

Μπαρμπαρούσης: Θα κάνουμε ακόμη και κρυφό σχολειό 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης σε ομιλία του υπεραμύνθηκε των χειρισμών του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου και προανήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Δήλωσε χαρακτηριστικά «Τους μαθαίνουμε να αγαπάνε την πατρίδα τους, τους διδάσκουμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που η «κυρία» Ρεπούση αναφέρει τις γενοκτονίες των προγόνων μας σαν συνωστισμό» και πρόσθεσε «Τα παιδιά τα φέρνουν οι ίδιοι οι γονείς στα γραφεία μας, δεν έρχονται με το ζόρι.Συγνώμη που δεν πήραμε και την άδεια της «κυρίας» Ρεπούση. Εμείς θα κάνουμε και κρυφό σχολειό αν χρειαστεί προκειμένου τα παιδιά μας να γίνουν σωστοί άνθρωποι, σώστοι Έλληνες, σωστοί πατριώτες».