Αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Η θερμοκρασία ωστόσο θα σημειώσει μικρή πτώση.
Αναλυτικά:

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.