Απογοητευμένοι έφυγαν οι αγρότες από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και υποσχέθηκαν ένα «καυτό» Πάσχα με κινητοποιήσεις.  


Νωρίτερα εκπρόσωποί τους παρέδωσαν ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής, με τα 16 βασικά αιτήματά τους.
 
Το «παρών» έδωσαν αγρότες απ΄όλη την Ελλάδα, από τον Προμαχώνα μέχρι την Κρήτη και σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αριθμός τους υπολογίζεται σε περίπου 4.000. Νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί με μαύρες σημαίες ανά χείρας έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Δήλωση έκανε από τη συγκέντρωση των αγροτών η γ.γ. της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε Αλέκα Παπαρήγα η οποία τόνισε:«Η κυβέρνηση είναι πολύ γελασμένη αν νομίζει ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα μαζευτούν εδώ ή θα γίνονται μια- δυο φορές τον χρόνο επετειακά. Να είναι σίγουροι ότι μετά τις αγροτικές κινητοποιήσεις στις οποίες πήρε μέρος ένα πολύ μεγάλο εύρος αγροτών, το αγροτικό κίνημα θα δυναμώσει και μαζί με το εργατικό και λαϊκό ποτάμι, θα σαρώσουν όχι μόνο μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, αλλά και κόμματα και δυνάμεις που ενδιαφέρονται να συγκεντρώνεται ο πλούτος σε όλο και λιγότερα χέρια και ο λαός να ζει 50 χρόνια πίσω».

Το «παρών» στο συλλαλητήριο δίνουν, μεταξύ άλλων, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας και η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων.