Στο λανσάρισμα της εφαρμογής instawin, που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα του mobile loyalty, προχώρησε η Amaze, μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στο χώρο των mobile value added services.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που προσφέρει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν το δικό τους Loyalty Club βάσει των ξεχωριστών αναγκών τους, επικοινωνώντας άμεσα τις προσφορές τους.

Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερα προνόμια, κάθε φορά που ψωνίζουν από τα αγαπημένα τους στέκια και καταστήματα.

Η εφαρμογή λειτουργεί χωρίς πλαστικές κάρτες, χωρίς κουπόνια και χωρίς προπληρωμένες «προσφορές».

Το instawin είναι μία πλατφόρμα, η οποία δίνει την δυνατότητα:

Στην επιχείρηση να:

- Δημιουργεί προσφορές για όσο καιρό θέλει , με όποια μορφή θέλει και όποτε θέλει.
- Επικοινωνεί την προσφορά ανά πάσα στιγμή σε όποιο κοινό θέλει, με απόλυτα στοχευμένο τρόπο.
- Έχει πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή σε πλούσια analytics, μες τα αποτελέσματα της κάθε προσφοράς και δημογραφικά στοιχεία των πελατών.

Στον Καταναλωτή να:

- Βρίσκει τις προσφορές των αγαπημένων του καταστημάτων και προϊόντων.
- Επιλέγει τις διαθέσιμες προσφορές που υπάρχουν κοντά του, μέσω  GeoLocation.
- Χρησιμοποιεί το κινητό του σαν οποιαδήποτε κάρτα Loyalty και να έχει τη δυνατότητα να κερδίζει με κάθε του αγορά και κάθε φορά που την χρησιμοποιεί.
- Να απολαμβάνει επιπλέον προνόμια με βάση των αριθμό σκαναρισμάτων που έχει κάνει ανά κατάστημα.

Διαθέσιμη δωρεάν η εφαρμογή για κινητά

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε όλους τους χρήστες iPhone, iPad, iPod μέσα από το iTunes App Store και όλους τους χρήστες συσκευών Android μέσα από το Google Play.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Μία επιχείρηση, για παράδειγμα ένα καφέ, θέλει να προσφέρει για κάθε 5 καφέδες που αγοράζει ένας πελάτης 1 καφέ δώρο.

Μέσα σε 2 λεπτά, από την σελίδα διαχείρισης του instawin, δημιουργεί την σελίδα του καταστήματος, προσθέτει με πληροφορίες, φωτογραφίες, την διεύθυνση και ανεβάζει την προσφορά που επιθυμεί.

Ο χρήστης του instawin θα δει την προσφορά του καταστήματος μέσα από την λίστα της εφαρμογής, θα επισκεφθεί το κατάστημα και για κάθε καφέ που αγοράζει θα σκανάρει στο ταμείο του καταστήματος το ειδικό QR Code.

Κάθε σκανάρισμα θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού του, και όταν συμπληρώσει τον προαπαιτούμενο αριθμό, θα εξαργυρώσει το δώρο του στο ταμείο του καταστήματος, απλά δείχνοντας την συσκευή του.

Δείτε στα screenshots που ακολουθούν πώς λειτουργεί η εφαρμογή, ενώ για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.instawin.gr