Να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του, αποφάσισε ένας 55χρονος στο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας, αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο σπίτι του.   Ο 55χρονος, τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με πηγές, είχε αποταχθεί από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπηρετούσε, και ζούσε μόνος του στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας.   

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας, όταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας σήμανε συναγερμός για την αυτοκτονία ενός πρώην αστυνομικού, ο οποίος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως φαίνεται, παίρνοντας ένα ξυραφάκι και σκίζοντας τις φλέβες του.  

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να μην είχε δώσει σημάδια ζωής τις τελευταίες ώρες, από το μεσημέρι που είχε συναντηθεί με το συγγενικό του πρόσωπο. Αυτό ήταν που ανησύχησε τον άνθρωπο που τον έψαχνε και ο οποίος πήγε στο σπίτι του 55χρονου για να τον βρει.  

Εκεί, όλα σταμάτησαν καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας αντίκρισε το άψυχο σώμα του 55χρονου μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αυτόχειρας, είχε κόψει τις φλέβες του αριστερού του χεριού σε σημείο ψηλά.  

Στο σημείο, έφτασε ο ιατροδικαστής Πάτρας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να τα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.