Μία ακόμα υπόθεση μαστροπείας εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά, συλλαμβάνοντας σε μπαρ της Σούδας δύο Έλληνες ηλικίας, 64 και 50 ετών, με την κατηγορία για μαστροπεία, δύο αλλοδαπές ηλικίας 20 και 33 ετών από τη Βουλγαρία και τη Νιγηρία για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος μιας 28χρονης από τη Νιγηρία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες έλεγχος σε κατάστημα «καφέ- μπαρ» στη Σούδα, ιδιοκτησίας του 64χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι μία αλλοδαπή εκδιδόταν έναντι χρηματικού ποσού, με θαμώνες του καταστήματος.
   
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 64χρονος ιδιοκτήτης και ο 50χρονος, υπεύθυνος του καταστήματος, προήγαγαν στην πορνεία την αλλοδαπή έναντι χρηματικής αμοιβής. 
   
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ, προερχόμενο από τη μαστροπεία και 150 μάρκες που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες που σέρβιραν στο μπαρ ποτά σε πελάτες.
TAGS