Στα ίχνη του επίδοξου φαρσέρ ο οποίος με τηλεφώνημά του προειδοποιούσε για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο δικαστικό μέγαρο της Πρέβεζας βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές.
Το περιστατικό, που συνέβη την περασμένη Δευτέρα στην Πρέβεζα, δεν ήταν το μοναδικό τους τελευταίους μήνες που αφορούσε στο Δικαστικό Μέγαρο θέτοντας τις αρχές σε έντονους προβληματισμούς αλλά και σε ενδελεχείς ελέγχους και ενέργειες προκειμένου να εντοπιστεί ο φαρσέρ.

Τα τρία περιστατικά που σημειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο στην Πρέβεζα, έθεσαν σε κινητοποίηση όχι μόνο τις τοπικές αρχές αλλά και ειδικά κλιμάκια εξουδετέρωσης και εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών από τα Γιάννενα, που έφτασαν στην Πρέβεζα για τον έλεγχο του κτηρίου, ενώ η αστυνομία ερευνά με πολύ προσοχή το γεγονός εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο ή όχι.

Φυσικά και τα τρία περιστατικά ήταν φάρσα, αλλά ειδικά το τελευταίο προβλημάτισε περισσότερο τις αρχές αφού η προειδοποίηση δόθηκε από άγνωστο, με τηλεφώνημα του σε αθηναϊκή εφημερίδα.

Ο λόγος που γίνονται τα τηλεφωνήματα δεν μπορεί να διευκρινιστεί με σιγουριά αλλά προφανώς κάποιος ή κάποιοι δημιουργούν αυτήν την αναστάτωση για έναν σκοπό ο οποίος δεν είναι υποθετικά η… πλάκα.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι μετά το περιστατικό της Δευτέρας η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στον εντοπισμό του αγνώστου που τηλεφωνεί, και είναι αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την αναστάτωση που δημιουργείται.
 
Πηγή: pamepreveza.gr