Από ηλεκτρονικούς υπολογιστές έως και τις …κάμερες ασφαλείας αφαίρεσε από το Κέντρο Ελπίδα, 19χρονος ο οποίος εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθη και χθες καταδικάστηκε από το αυτόφωρο δικαστήριο σε φυλάκιση 2 μηνών με τριετή αναστολή.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, ο 19χρονος πρώτες πρωινές ώρες προχθές, διέρρηξε το Κέντρο Ελπίδα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και αφαίρεσε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (μονάδα Η/Υ με οθόνη, DVD Player, αποκωδικοποιητή τηλεόρασης, κάμερες ασφαλείας, κ.α.). Οι κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του Κέντρου.

Επιπλέον κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο δράστης, νωρίτερα την ίδια ημέρα στην πόλη της Ρόδου, αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο στην συνέχεια εγκατέλειψε σε άλλο σημείο. Το δίκυκλο βρέθηκε και κατασχέθηκε προκείμενου να αποδοθεί στον δικαιούχο. Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε χθες στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Ο 19χρονος χθες κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο το οποίο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή: rodiaki.gr
TAGS