Γυναίκα- «αράχνη» δεν δίσταζε να βάζει μικροποσότητες δηλητηρίου στο φαγητό του άντρα της στην Μυτιλήνη, οδηγώντας τον έτσι σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.
Οι προθέσεις της «μαύρης χήρας» αποκαλύφθηκαν όταν το υποψήφιο θύμα, επιχειρηματίας της Μυτιλήνης, άρχισε να επισκέπτεται τακτικά τους γιατρούς με έντονους πόνους και ενοχλήσεις. Τα συμπτώματα εντάθηκαν και τα προβλήματα υγείας έγιναν σοβαρά. Ένας γιατρός επέμενε οτι τα προβλήματα του ξεκινούσαν από την τροφή που κατανάλωνε, ενώ του επέστησε την προσοχή λέγοντας του ότι κινδύνευε σοβαρά η υγεία του.

Κάπως έτσι εκείνος άρχισε να υποψιάζεται και όταν επέστρεψε στο νησί αποφάσισε να καταστρώσει ένα σχέδιο: Θα παρακολουθούσε διεξοδικά τη γυναίκα του ώστε να δει αν του έριχνε κάτι στο φαγητό που του περνούσε τα προβλήματα.

Άναυδος έμεινε όταν τελικά διαπίστωσε ότι για τα συμπτώματα πράγματι έφταιγε η διατροφή του, αλλά το αίτιο δεν ήταν κάποιο καρύκευμα που του έπεφτε βαρύ στο στομάχι, αλλά δηλητηριώδες ουσίες σε μικρές ποσότητες, που του προκαλούσαν σοβαρά προβλήματα υγείας και σιγά σιγά θα του κατέστρεφαν ένα-ένα τα ζωτικά όργανα και θα τον οδηγούσαν στον θάνατο.

Πηγή: Espresso