Μέσα από την πρωτοβουλία του ΟΤΕ «η επιχείρησή σου.gr» και το ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr που προσφέρει απλά και εύχρηστα εργαλεία χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες από ολόκληρη την Ελλάδα έχουν αποκτήσει παρουσία στο Internet, δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο. 
Με αυτό τον τρόπο, τον περασμένο Νοέμβριο, ο κ. Χρήστος Δάλλας από την Πύλη Τρικάλων δημιούργησε την ιστοσελίδα www.downtownpc.gr για το κατάστημα Down Town. Το κατάστημα ειδικεύεται σε πληροφορική και τηλεπικοινωνίες μέσα από εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και αναλώσιμων, καθώς και μέσα από προηγμένες υπηρεσίες υποστήριξης και service.

Μέσα από την «επιχείρησή σου.gr», ο κ. Δάλλας αναγνώρισε την ευκαιρία να αναπτύξει το πελατολόγιο του, και την επιχειρηματική του δραστηριότητα. «Έχω την ευκαιρία να προσφέρω πλέον το 100% των υπηρεσιών μου στον πελάτη με μεγαλύτερη αμεσότητα. Παρόλο που δεν έχουμε e-shop, παρατηρούμε μεγάλη αύξηση στο πελατολόγιο μας,» δήλωσε σχετικά ο επιχειρηματίας. «Μέσα από τις επιπλέον παροχές, όπως το SMS & email campaign management, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε καμπάνιες που προωθούν το site, και συνεπώς και το κατάστημα.» 

«Θεωρώ ότι αυτή η κίνηση του ΟΤΕ είναι ένα πάρα πολύ καλό εγχείρημα που μπορεί να προωθήσει εταιρείες από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται αυτές. Δίνει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προβληθούν ισάξια με μεγαλύτερες.

Δίνει έτσι ευκαιρία σε μικρότερες και καινούργιες επιχειρήσεις. Σημαντικό για τη σημερινή εποχή…» 
Αντίστοιχες περιπτώσεις επιχειρηματιών που περιγράφουν τις ειδικές συνθήκες της επιχείρησής τους, και την εμπειρία τους από την πρωτοβουλία βρίσκονται στο microsite «Ανάβαση στο Internet» www.yourbusiness.gr/anavasi. Ένας καλαθοποιός, ένας οινοποιός, ένας γυναικείος αγροτικός συνεταιρισμός, ένας ιδιοκτήτης φάρμας και ένας ξυλογλύπτης κατόρθωσαν να δημιουργήσουν τις ιστοσελίδες τους και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, πέρα από τα στενά σύνορα της περιοχής τους. 

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε και τις περιπτώσεις πέντε ακριτικών επιχειρήσεων που απέκτησαν παρουσία στο διαδίκτυο μέσω της πρωτοβουλίας, «η επιχείρησή σου.gr».

www.yourbusiness.gr/anavasi
TAGS