Κινητά τηλέφωνα πήγαν να προμηθεύσουν στον γιο τους, έναν 22χρονο έγκλειστο στις φυλακές Τρικάλων, οι δύο 49χρονοι γονείς του κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Ο ευρηματικός τρόπος που επέλεξαν να τα περάσουν μέσα από τις φυλακές, ήταν να τα κρύψουν σε διπλό πάτο κατσαρόλας, κάτι όμως που, για κακή τους τύχη, έγινε αντιληπτό από τις Αρχές.

Ειδικότερα, σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε ενδύματα και τρόφιμα που παρέδωσαν οι δυο γονείς στον 22χρονο γιο τους, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μαγειρικού σκεύους (κατσαρόλα με διπλό πάτο), πέντε  κινητά τηλέφωνα, από τα οποία τα τέσσερα διέθεταν και κάρτες SIM.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι γονείς παρέδωσαν το μαγειρικό σκεύος στο γιο τους, αφού προηγουμένως είχαν αποκρύψει τα κινητά στον πάτο του.

Επίσης, με τη λήξη του επισκεπτηρίου, ο 22χρονος επέστρεψε στους γονείς του παρόμοιο μαγειρικό σκεύος κενό περιεχομένου, το οποίο είχε παραλάβει σε προγενέστερο χρόνο.

Τα δύο μαγειρικά σκεύη και τα πέντε κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών για εγκληματική οργάνωση και ληστείες


πηγή: thessalianews.gr