Η "ανάσα" δόθηκε σε Νοσηλεύτρια δημόσιο υπάλληλο, από το Ειρηνοδικείο Χανίων ,με προσωρινή Διαταγή, (στα πλαίσια των Ασφαλιστικών μέτρων ) μέχρι την εκδίκαση της αίτησης της (του άρθρου 4 παρ.1 του Ν.3869/2010 ν.Κατσέλη) η οποία έχει οριστεί η συζήτηση για το έτος 2018.

Πρόκειται για νοσηλεύτρια δημόσιο υπάλληλο , ευρισκόμενη σε διάσταση με τον σύζυγό της, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, με τα δύο έγγαμα και τα άλλα δύο άνεργα τα οποία διαμένουν μαζί της.

Επί πλέον επειδή το ένα έγγαμο παιδί της πάσχει από την επάρατη νόσο η οικονομική της κατάσταση επιβαρύνθηκε με έξοδα που δεν καλύπτονται από το φορέα υγειονομικής περίθαλψης.

Είναι χρεωμένη σε τρεις Τράπεζες και σε ένα Ταμείο, συνολικού ύψους χρέους 47.441 ευρώ. Στα περιουσιακά της στοιχεία συγκαταλέγονται ένα σπίτι (κύρια κατοικία) ένα άλλο ακίνητο χαμηλής εμπορικής αξίας ενώ το ετήσιο εισόδημά της έχει φθάσει στα 16.022,05 ευρώ και έχει υποστεί μείωση από το 2009 στις αποδοχές της ως δημόσιος υπάλληλος πλέον ποσοστού 40%.

Η εν λόγω δανειολήπτρια είναι μέλος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, με την συνδρομή της οποίας κατέβαλε προσπάθεια επίτευξης εξωδικαστικού συμβιβασμού προς τους πιστωτές της, με προτάσεις σύμφωνα με το οικονομική πραγματικότητα της δανειολήπτριας ,οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές.

Πηγή: flashnews.gr