Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Ιερισσό. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται και για παράνομη οπλοκατοχή.
Οι έρευνες των αστυνομικών στα σπίτια όλη την ημέρα ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων με το χωριό να πνίγεται δυο φορές στα δακρυγόνα.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών το πρωί, αλλά και όταν οι αστυνομικοί το απόγευμα έκαναν έρευνα σε ένα από τα σπίτια του χωριού οι κάτοικοι αντέδρασαν και οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Χθες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας οι αστυνομικοί σύμφωνα με τους κατοίκους έκαναν 7 προσαγωγές ατόμων για την εμπρηστική επίθεση στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν 4 άτομα που θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Για τις 11:00 πάντως είχε συγκληθεί από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγή Γιαννάκη, σύσκεψη με Διευθυντή της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Αθηναγόρα Παζαρλή, τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα και εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου των κατοίκων της περιοχής με τους δικηγόρους τους, για να συζητήσουν μετά τα σημερινά επεισόδια, με στόχο την εκτόνωση της κατάστασης.

Ωστόσο, η σύσκεψη οδηγείται προς ματαίωση καθώς όπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ από δικαστικές πηγές, οι εκπρόσωποι των φορέων δεν συμφώνησαν.