Τα ίσια sleek μαλλιά δεν λείπουν από καμία σεζόν και από καμία τάση της μόδας. Μπορούν να υποστηρίξουν άνετα κάθε look, ακόμα και ένα σοβαρό, σοφιστικέ και δυναμικό στυλ. Ταιριάζουν απόλυτα σε όλα τα μήκη μαλλιών από καρέ και πιο μακριά και σε όλα τα κουρέματα με αφέλειες, με φιλάρισμα ή ίσια και είναι ιδανικά για όλες τις περιστάσεις. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που πολλές γυναίκες απλά λατρεύουν τα ίσια sleek χτενίσματα.

Τα ίσια sleek μαλλιά έχουν ένα αρνητικό, προδίδουν εύκολα την υγεία των μαλλιών.Αν τα μαλλιά σας είναι κατεστραμμένα, αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα, είναι δύσκολο να τα «καλύψετε» με ένα sleek ίσιωμα, για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να τα περιποιείστε τακτικά.

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να κάνετε ίσια sleek μαλλιά μόνες σας και πως πρέπει να προστατέψετε από την θερμότητα:


Πριν ξεκινήσουμε, ένα extra tip: Μετά το λούσιμο, όταν σκουπίζετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην τρίβετε την πετσέτα στα μαλλιά. Αντίθετα ταμπονάρετε τα μαλλιά με την πετσέτα τούφα-τούφα.

1. Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε είναι μια στρογγυλή βούρτσα για ίσιωμα με πυκνές τρίχες, το μέγεθος της εξαρτάται από το πόσο μακριά είναι τα μαλλιά σας, όσο πιο μακριά τόσο πιο χοντρή πρέπει να είναι η βούρτσα. Ένα πιστολάκι με πολλά watt για καλύτερο αποτέλεσμα, κλάμερ και αρκετή υπομονή, ειδικά αν το κάνετε πρώτα φορά.

2. Μετά το λούσιμο και αφού σκουπίσετε πολύ απαλά τα μαλλιά σας με μια πετσέτα ψεκάστε ειδικό σπρέι γαλάκτωμα ή λοσιόν ανάλογα με την ποιότητα των μαλλιών σας, για εύκολο ξεμπέρδεμα. Απλώστε ένα serum ή μια κρέμα μαλλιών ειδικά για ίσιωμα και προστασία από την έντονη θερμότητα. Μην απλώνετε το προστατευτικό προϊόν κοντά στις ρίζες, αντίθετα ξεκινήστε από το ύψος του αυτιού και προς τις άκρες. Αν έχετε λιπαρά μαλλιά μπορείτε να αρχίσετε πιο χαμηλά.

Πηγή:jenny.gr