Η τέχνη της αποπλάνησης πιο εύκολη από όσο νομίζεις… Νέα έρευνα αποκαλύπτει τους 6 χρυσούς κανόνες του ραντεβού, έτσι όπως διαμορφώθηκαν μέσα από τις απαντήσεις ανδρών!
• Να είσαι αυθεντική Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με προσωπικότητα. Πες ή κάνε κάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις π.χ. Φόρεσε ένα περίεργο αξεσουάρ ή μίλησέ του για κάποιο ιδιαίτερη ασχολία/ χόμπυ που έχεις ή, ακόμη, για μια ασυνήθιστη ταινία που σου άρεσε. Να είσαι σίγουρη πως με αυτόν τον τρόπο θα του τραβήξεις την προσοχή και θα φαίνεσαι… μοναδική.

• Άφησέ τον να είναι ο άνδρας
 Αυτή η συμβουλή είναι πολύ σημαντική. Δεν χρειάζεται να είσαι λιγότερο δυναμική, απλώς, κάθε άνδρας θέλει να νιώθει σημαντικός. Έτσι, ενισχύεται ο ανδρισμός τους και η αυτοπεποίθησή τους και ξεδιπλώνεται η προστατευτική τους φύση. Είτε πρόκειται για το άνοιγμα μιας πόρτας ή για το σερβίρισμα, άφησέ τον να σε περιποιηθεί.

• Όσο λιγότερες, τόσο καλύτερα
 Μπορεί να ανυπομονείς να βγείτε με τις φίλες σου, αλλά έχει αποδειχθεί πως οι άντρες δεν προσεγγίζουν εύκολα μια παρέα με περισσότερες από τρεις γυναίκες.

• Πρόσεξε τη γλώσσα του σώματός σου
 Πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ του «είμαι ο εαυτός μου» και «αφήνομαι 100%». Μην είσαι υπερβολικά εκδηλωτική και χειμαρρώδης, γιατί μπορεί να τον τρομάξεις, αλλά ούτε υπερβολικά συνεσταλμένη και ανέκφραστη. Οι άνδρες θέλουν την γυναίκα αυθεντική, ειλικρινή και να μπορούν μαζί της από την πρώτη στιγμή να νιώσουν οικειότητα.

• Χείλη για φίλημα 
Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, τα χείλη είναι από τα πιο σέξυ σημεία του γυναικείου σώματος και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τέχνη της … «αποπλάνησης». Για να έχεις χείλη για φίλημα, φρόντισε να είναι ενυδατωμένα και απόφυγε τα έντονα κραγιόν. Προτίμησε φυσικές ματ αποχρώσεις. Tip: Τοποθέτησε μόνο στο κέντρο του κάτω χείλους κόκκινο κραγιόν, ώστε να φαίνονται πιο ζουμερά.

• Προσεγμένη εμφάνιση
 Περιποιήσου τον εαυτό σου, αλλά μην το παρακάνεις. Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν, οι περισσότεροι άνδρες θέλουν μια γυναίκα με προσεγμένη εμφάνιση (ωραία νύχια, άρωμα), αλλά όχι επιτηδευμένη. Δεν είναι ανάγκη να φοράς μίνι. Σέξι στα μάτια ενός άντρα μπορεί να είναι και μια στενή μπλούζα. Η δική μας συμβουλή; Εξαρτάται πάντα από τη διάθεση που έχεις και τον τρόπο που φοράς κάτι. Διατήρησε το χιούμορ και την καλή σου διάθεση και πάνω απ’ όλα, να είσαι ο εαυτός σου!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr