Πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η Ποδαράτη Παρέλαση που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, με μεγάλη επιτυχία.
Ενάντια στην κρίση το Καρναβαλικό Κομιτάτο έδωσε εχθές μια εντελώς διαφορετική αποκριάτικη εικόνα που πρέπει να ομολογήσουμε, μιας και το παρακολουθούμε από το ξεκίνημά του, αυτό που έγινε εχθές στην ποδαράτη παρέλαση δεν είχε ξαναγίνει ποτέ.

Εκατοντάδες καρναβαλιστές απέδειξαν ότι η προσπάθεια αξίζει και αξίζει πραγματικά.
Οι καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν στις 21:00 στην Λ. Ειρήνης έξω από το Picolo café, και από εκεί λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε η ποδαράτη παρέλαση που έφτασε μέχρι την παραλία.

Πλήθος κόσμου, για πρώτη φορά στα χρονικά, στην ποδαράτη παρέλαση, είχε κατακλύσει όχι μόνο την παραλιακή της Πρέβεζας αλλά και την Λ. Ειρήνης για να παρακολουθήσει την χωρίς άρματα παρέλαση των καρναβιλστών.

Με κέφι, τραγούδι, χορό, οι καρναβαλιστές έδωσαν μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να γίνει το επόμενο Σάββατο στις 16 Μαρτίου στην μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι καρναβαλιστές θα ξεπεράσουν τους 3000 με πάνω από 30 group, στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου και όχι μόνο.
 
Θα πρέπει τόσο η δημοτική αρχή όσο και η περιφέρεια αλλά και οι τοπικοί φορείς, να δουν με διαφορετικό μάτι την προσπάθεια αυτή και να την στηρίξουν στον μέγιστο βαθμό, αφού πλέον το Καρναβαλικό Κομιτάτο έχει γίνει θεσμός.
 
πηγή: pamepreveza.gr