Οπλισμός και φυσίγγια εντοπίστηκαν σε δύο σπίτια, στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης και στη Βάθεια του δήμου Ανατολικής Μάνης, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας, με μία 53χρονη να συλλαμβάνεται και τον 64χρονο σύζυγό της να αναζητείται.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης έγιναν έρευνες στα δύο σπίτια, ιδιοκτησίας του 64χρονου, υποψήφιου βουλευτή με του ΛΑ.Ο.Σ. στη Λακωνία, παρουσία δικαστικών λειτουργών, όπου συνελήφθη η 53χρονη σύνοικος - σύζυγος του, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα τυφέκιο και μία διόπτρα, δύο περίστροφα, εκ των οποίων ένα πλήρη φυσιγγίων, ένα κυνηγετικό τυφέκιο, ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων και 78 καψύλλια, 445 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, μία σπάθα με μήκος λάμας 56 εκατοστών, ένα ξίφος με μήκος λάμας 80 εκατοστών και μεγάλος αριθμός από σκάγια και αμπούλες, καθώς και ακαριαίο φυτίλι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Ασφάλεια Σπάρτης, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 64χρονου.