Το φαρμακείο του κ. Σ.Γ., στο κέντρο της Γαστούνης, έγινε αυτή τη φορά στόχος διαρρηκτών τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη «λίστα» με τα περιστατικά εγκληματικότητας, τα οποία το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει τους κατοίκους της περιοχής να... χάνουν τον ύπνο τους! Ήταν λίγο μετά τις 2 ξημερώματα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, οι άγνωστοι διαρρήκτες πλησίασαν το φαρμακείο του κ. Σ.Γ., αποφασίζοντας να «χτυπήσουν» από την πλαϊνή πόρτα, προκειμένου να «αποφύγουν» τον κεντρικό δρόμο της αγοράς!

Οι διαρρήκτες κατάφεραν με τη βοήθεια λοστού να «σηκώσουν» τα βαριά μεταλλικά ρολά του καταστήματος, αλλά δεν είχαν την ίδια τύχη και με την κλειδαριά, η οποία... προέβαλε σθεναρή αντίσταση! Τότε, χωρίς να χάσουν χρόνο, «ξερίζωσαν» μια πλάκα από το πεζοδρόμιο και την εκσφενδόνισαν στην τζαμαρία κάνοντάς της κομμάτια!

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι άγνωστοι διαρρήκτες μπήκαν στο φαρμακείο, άνοιξαν τα δύο συρτάρια του ταμείου, «σήκωσαν» το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση!