Τετραήμερο σεμινάριο ποδοσφαίρου το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προγραμματίζει να πραγματοποιήσει τον Ιούνιο στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» το Ίδρυμα «Νιάρχος».
Την εκπαίδευση έχει αναλάβει ο κορυφαίος Έλληνας Ποδοσφαιριστής του Αιώνα, ο παλιός άσσος της ΑΕΚ Μίμης Παπαϊωάννου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Πρέβεζα για τρεις μέρες και συζήτησε με τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Γιώργο Φραγκούλη και την Ε.Π.Σ Πρέβεζας, επισκέφθηκε σχολεία και συζήτησε με γυμναστές από την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και την Λευκάδα.

Στον Δήμοτης Πρέβεζας θα βρεθούν από 17 μέχρι 21 Ιουνίου περίπου 200 παιδιά με σκοπό κυρίως την γνωριμία, την εκπαίδευση και την αγάπη για την μπάλα.

Ο Μίμης Παπαϊωάννου την Δευτέρα το απόγευμα επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας και στην συνέχεια παραβρέθηκε στην δευτεριάτικη επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών, όπου μίλησε κυρίως για τον σεβασμό των διαιτητών από τους παίκτες, των αποδοχή των αποφάσεων τους από όλους τους παράγοντες του Ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό καθώς και την ενασχόληση των παιδιών με αυτόν.   

Πηγή: pamepreveza.gr