Ένα περιστατικό άγριας επίθεσης σε βάρος αλλοδαπού έγινε στην Πρέβεζα.

Την Τρίτη το βράδυ άγνωστοι που επέβαιναν σε δίκυκλα μικρού κυβισμού επιτέθηκαν σε Πακιστανό ο οποίος ήταν πεζός στην περιοχή του Παντοκράτορα.

Οι τέσσερις άγνωστοι, οι οποίοι φορούσαν κράνη, και επέβαιναν σε δύο μοτοποδήλατα, συνάντησαν τον Πακιστανό και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια και με κλοτσιές, στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ οι πληροφορίες μιλούν για έναν από αυτούς να έφερε στα χέρια του σιδερένιο αντικείμενο, πιθανόν σιδερογροθιά.

Ο Πακιστανός μετά τα πρώτα χτυπήματα άρχισε να τρέχει ενώ οι νεαροί επέστρεφαν και επαναλάμβαναν τα χτυπήματα έως ότου ο άτυχος αλλοδαπός έφτασε σε περιοχή όπου διέμεναν γνωστοί του οι οποίοι βγήκαν στον δρόμο. Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή ενώ ο Πακιστανός μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε έχοντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, πιθανόν να συνδέεται με ένα άλλο περιστατικό που συνέβη πριν μερικούς μήνες στην Πρέβεζα και να πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Πηγή: pamepreveza.gr