Έλληνας και πέντε Αλβανοί είχαν ρημάξει τη Θεσσαλονίκη

Έλληνας και πέντε Αλβανοί είχαν ρημάξει τη Θεσσαλονίκη
Κλοπές 43 φορτηγών, μοτοσικλετών και εμπορευμάτων μεγάλης αξίας, κατηγορούνται ότι διέπραξαν ένας Έλληνας και πέντε Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, ανάμεσά τους και ένας 15χρονος, κατηγορούνται ότι από τον περασμένο Οκτώβριο, στις περιοχές της Σταυρούπολης, Καλαμαριάς, Τούμπας, Αμπελοκήπων, Χαριλάου και Ανάληψης, αφαίρεσαν συνολικά 32 μοτοσικλέτες, μοτοποδήλατα και 11 φορτηγά αυτοκίνητα, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν έμφορτα με εμπορεύματα.

Στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν τα δίκυκλα και έπαιρναν τα ανταλλακτικά, ενώ μετέφεραν τα εμπορεύματα στην Αλβανία και τα πουλούσαν. Στα σπίτια τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τηλεοράσεις, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, συσκευές παραγωγής πολυμέσων, μεγάλες ποσότητες ειδών ρουχισμού και προϊόντων οικιακής χρήσης.

Από την Αστυνομία αναζητείται και ένας 26χρονος συνεργός τους, ενώ συνελήφθη ένας ακόμα νεαρός, με την κατηγορία ότι αγόρασε από τους δράστες ανταλλακτικά μοτοσικλέτας.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο