Δεμένος και φιμωμένος βρέθηκε στο σπίτι του στην Κοζάνη το πρωί της Παρασκευής ένας 40χρονος αξιωματικός, που υπηρετεί ως οικονομικός διαχειριστής στην 2η ΤΑΞΥΠ του Α΄Σώματος Στρατού.    Ο 40χρονος αξιωματικός κατέθεσε στην ασφάλεια ότι οι δράστες του πήραν τα κλειδιά του γραφείου του και τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου. Η έρευνα στην 2η ΤΑΞΥΠ έδειξε ότι από το χρηματοκιβώτιο έλειπαν χρήματα, ωστόσο στρατιωτικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει γίνει εισβολή στο στρατόπεδο.   

Το ακριβές ποσό που λείπει δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά κάποιες πληροφορίες μιλούν για 78.000 ευρώ. Οι αρμόδιες στρατιωτικές υπηρεσίες έχουν αρχίσει διαχειριστικό έλεγχο στα οικονομικά της 2ης ΤΑΞΥΠ, ώστε να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της περίεργης υπόθεσης.  

Ο αξιωματικός παραμένει στην Ασφάλεια Κοζάνης και δίνει συνεχώς καταθέσεις. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς όταν ένας γείτονάς του είδε ανοιχτή την πόρτα του διαμερίσματος και τον βρήκε δεμένο, δύο άγνωστοι του χτύπησαν την πόρτα. 
 
Μόλις άνοιξε, του επιτέθηκαν, τον ακινητοποίησαν και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν, άρπαξαν τα κλειδιά του και εξαφανίστηκαν.