Με αμείωτο κέφι και σε ξέφρενους ρυθμούς γιόρτασαν την Αποκριά στην Πελοπόννησο, ντόπιοι κι επισκέπτες, σε καρναβαλικές εκδηλώσεις που οργανώθηκαν σε αρκετές πόλεις και χωριά, από το Λουτράκι και το Πορτοχέλι ως τις Κροκεές Λακωνίας.

Στο 'Αργος παρέλασαν περίπου 3.000 καρναβαλιστές σε 55 γκρουπ και 22 άρματα, που με κέφι και μεράκι κατασκεύασαν σύλλογοι και φορείς της περιοχής, με τις εντυπώσεις να κλέβουν τα άρματα των καρναβαλιστών της Νέας Κίου, ενώ ο βασιλιάς καρνάβαλος φέτος είχε θέμα ‘'Η κρίση και οι Κροίσοι'' με την ‘'Μις κρίση'' στα κάγκελα της φυλακής μαζί με τον 'Ακη Τσοχατζόπουλο. 

Στην Τρίπολη σε μια ποδαράτη παρέλαση, περί τους 2.500 καρναβαλιστές σε πολλά γκρουπ χειροκροτήθηκαν θερμά κι εκτός από την οικονομική κρίση, κυρίαρχο θέμα, αποτέλεσε το μείζον πρόβλημα με τα σκουπίδια, που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα τους κατοίκους της Αρκαδικής πρωτεύουσας. Στην πλατεία 'Άρεως που κατέληξε η καρναβαλική πομπή πραγματοποιήθηκε ένας γεμάτο χιούμορ διαγωνισμός, το ‘'Dancing With the Tripolis Stars", ενώ αυτή την ώρα η διασκέδαση συνεχίζεται στα μπαράκια της πόλης.

Στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε το 1ο Καλαματιανό καρναβάλι όπου η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πλέον όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει εκδήλωση - θεσμό για την πόλη. Κοντά 3.500 καρναβαλιστές με έξυπνα θέματα, ευφάνταστες στολές και άρματα, πήραν μέρος στην πιο κεφάτη καρναβαλική παρέλαση και μετέδωσαν το κέφι και την ζωντάνια τους σε χιλιάδες πολίτες από όλη την Μεσσηνία και όχι μόνο που διασκεδάζουν ακόμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, που κατέληξε η καρναβαλική πομπή.