Στο νοσοκομείο ο ένας απεργός πείνας ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά»

Στο νοσοκομείο ο ένας απεργός πείνας ενάντια στο σχέδιο «Αθηνά»
Σήμερα 8η ημέρα της απεργίας πείνας για το ΤΕΙ του Μεσολογγίου κατέρρευσε ο ένας εκ των τριών απεργών, επίκουρος καθηγητής του τμήματος ΘΕΚΑ Φώτης Τσιφοπανόπουλος.
Ο κ. Τσιφοπανόπουλος είχε ξεκινήσει απεργία πείνας την περασμένη Δευτέρα μαζί με τον δήμαρχο Μεσολογγίου και μια διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ για το σχέδιο «Αθηνά» και την υποβάθμιση του Ιδρύματος στο Μεσολόγγι. Σήμερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε επειγόντως στο γενικό νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

To δελτίο τύπου τoυ δήμου της Ι.Π. Μεσολογγίου αναφέρει :

"Στην 8η μέρα της απεργίας πείνας, ο πρώτος απεργός Φώτης Τσιφοπανόπουλος, καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου με εμφανή τα σημάδια εξάντλησης, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περαιτέρω προβλήματα στον εξασθενημένο οργανισμό του. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση, από τους δυο εναπομείναντες απεργούς πείνας, το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και τη διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Γιώτα Μούτσιου, καθώς και σύσσωμη την τοπική κοινωνία και τους συλλογικούς φορείς της περιοχής."

Πηγή: agriniopress.gr 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο