Επιδρομή σε καταυλισμό αθίγγανων στην περιοχή Καλλιθέα της Ρόδου έκαναν τα ξημερώματα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.


Οι αστυνομικοί αναζητούν περισσότερα από τέσσερα άτομα οι οποίοι επιτέθηκαν σε νεαρό αστυνομικό και τον ξυλοκόπησαν στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση στον καταυλισμό, στον οποίο οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν, είναι έκρυθμη

Όπως αποκάλυψε χθες η «ΡΟΔΙΑΚΗ» όλα ξεκίνησαν χθες στις 6 το απόγευμα όταν 27χρονος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και με πολιτικά κινούνταν με τη μηχανή του από τη Ρόδο προς τη Λίνδο. 

Σε κάποιο σημείο διασταυρώθηκε με ομάδα αθίγγανων που οδηγούσαν δύο αυτοκίνητα και οι οποίοι έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς. Ο αστυνομικός φέρεται να έκανε συστάσεις στον έναν από τους δύο τσιγγάνους οδηγούς, σε αυστηρό ύφος και τότε ακολούθησαν απίστευτες σκηνές. 

Τα δύο αυτοκίνητα καταδίωξαν εγκλώβισαν και κατέβασαν από την μοτοσικλέτα τον οδηγό αστυνομικό, τον οποίο με μπουνιές και κλωτσιές χτυπούσαν επί αρκετή ώρα. 

Στην συνέχεια τον άφησαν πεσμένο στο έδαφος κι έφυγαν. 

Ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του και ακολούθησε στη συνέχεια, άγρια καταδίωξη στους δρόμους της πόλης, μέχρι την περιοχή του Αγίου Δημητρίου. 

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα όμως παρά την κινητοποίηση κατάφερε να μπει στον καταυλισμό όπου και παρέμειναν μέχρι σήμερα το πρωί.